Vizija in poslanstvo

Naše poslanstvo

Z zabavo izboljšamo življenjski slog ljudi. S pomočjo naših izdelkov omogočamo dobro počutje in druženje vsem starostnim skupinam po vsem svetu.

Skupaj smo močnejši

Vrednotimo delovno okolje, ki je osredotočeno na posameznika in stremimo k temu skupaj s sodelavci ter dobavitelji po vsem svetu.

Naš cilj je postati vodilno podjetje na področju prostega časa.

Naša vizija

S kakovostnimi izdelki v življenje ljudi prinašamo zabavo ter ustvarjamo bogato in spodbudno delovno okolje za vse, ki sodelujejo z nami. Naša temeljna vrednota je spoštovanje transparentnosti in zaupanja.

Gradimo odprto in iskreno okolje

Vsa naša prizadevanja so usmerjena v to, da gradimo odprto in iskreno okolje, kjer se odnosi med nami in našimi strankami, sodelavci ter partnerji gradijo na temelju zaupanja. Ljudje so v središču našega sistema, saj cenimo našo skupnost kot najdragocenejše bogastvo. Verjamemo v moč izmenjave idej, poslušanja in konstruktivnega dialoga.

Zelena Lira

Zavedamo se pomembnosti okolijske ozaveščenosti in trajnostnega ravnanja. Zavezujemo se k ustvarjanju bolj zelene prihodnosti, ki temelji na inovativnih tehnologijah in materialih, ki zmanjšujejo porabo energije, vode in odpadkov.