O Podjetju

IZKUŠNJE

Lira d.o.o. je grosistično podjetje, ki je prisotno na tržišču že 25 let. Leta 2014 se je podjetje preselilo v novo poslovno zgradbo v Dekanih pri Kopru, z več kot 1800 m2 skladiščnega prostora.

Od začetnega trženja igrač in novoletnih okraskov je podjetje razširilo svojo dejavnost z ekskluzivnim trženjem raznovrstnih atraktivnih izdelkov, po katerih je veliko povpraševanje, predvsem pa poletnih artiklov znanih renomiranih proizvajalcev.

REFERENCE

Lira d.o.o. Trže znane ekskluzivne znamke in posluje z različnimi tujimi dobavitelji iz Evrope ter  bližnje in daljne  Azije. Med njenimi  kupci so podjetja iz Slovenije, Eu in iz držav bivše Jugoslavije ter Albanije.

Želite postati naš partner?

Kontaktirajte nas!

EKSKLUZIVNE ZNAMKE

BESTWAY – svetovni lider v proizvodni napihljivih proizvodov za plažo in prosti čas ter bazenov, s katerim  Lira d.o.o. sodeluje že od leta 2001 in je ekskluzivni zastopnik te znamke v državah bivše Jugoslavije in Albaniji.

SEACSUB – priznani italijanski proizvajalec profesionalne potapljaške opreme kot so  plavutki, maske, plavalna očala, dihalke, potapljaške obleke, obutev in  pripomočkov za podvodni lov.

JOHN –  uveljavljani nemški proizvajalec licenčnih žog, plavalnih desk, igrač in izdelkov za prosti čas.

NAŠA ZGODBA

Lira d.o.o. je bila ustanovljena leta 1995 kot grosistično podjetje.  V letu 2014 se je podjetje preselilo iz Kopra v novo poslovno zgradbo v Dekanih pri Kopru, z več kot 1800 m2 skladiščnega prostora.

Na začetku je predvsem ponujala in tržila igrače in novoletne okraske. Z leti se je njena ponudba razširila s ponudbo ekskluzivnih licenčnih  izdelkov renomiranih proizvajalcev ter s proizvodi za plažo, prosti čas in rekreacijo iz lastnega uvoza, po katerih je veliko povpraševanje.

S svetovnim proizvajalcem napihljivih proizvodov in bazenov BESTWAY Lira d.o.o. sodeluje že od leta 2001 in je ekskluzivni zastopnik te znamke v državah bivše Jugoslavije in Albaniji.
Blagovna znamka Bestway je izjemno popularna in iskana tudi zaradi kvalitetnega in obširnega programa proizvodov kot so, rokavčki, plavalni obroči, čolnički, napihljive živali, igralni centri, skakalnice, drsalnice, blazine, tlačilke, maske, dihalke, plavutke, mali in veliki bazeni, masažni bazeni, oprema za bazene (filtrske črpalke, lestve, podloge, pokrivala, skimerji, sesalci, termometri itd), oprema za kampiranje (šotori, nahrbtniki, spalne vreče, blazine in sedeži), kajaki, mali in veliki čolni in SUP-i. Še posebej je potrebno omeniti licenčne artikle Bestway, kot so Disney (Mickey in Minnie Mouse, Finding Dory, Nemo, Cars, Princess, Star Wars), Marvelov Spiderman in Rovio Angry Birds. Artikli Bestway so predstavljeni na naši spletni strani Bestway.si in nekateri od njih so na voljo v naši spletni trgovini.

SEACSUB je znani italijanski proizvajalec plavutk, mask, očal, dihalk, potapljaških oblek, obutve in ostale opreme ter raznovrstnih pripomočkov za podvodni ribolov znamke SEAC, ki je razpoznavna predvsem po ponudbi s številnimi posebnostmi, odlični kakovosti, ki je certificirana skladno z najstrožjimi evropskimi zahtevami, in seveda izvrstnemu dizajnu »Made in Italy«, ki navdušuje številne kupce od ZDA do Združenih arabskih emiratov. Tudi to znamko Lira d.o.o. ekskluzivno zastopa v državah bivše Jugoslavije in Albaniji. V kratkem bodo tudi ti artikli predstavljeni na naši spletni strani Lira.si.

Lira d.o.o. ekskluzivno zastopa tudi nemškega proizvajalca licenčnih žog, plavalnih desk in igrač JOHN GmbH

Razen trženja znanih znamk Lira d.o.o. ponuja tudi blago lastne znamke iz lastnega uvoza iz Kitajske, Indije, Pakistana, Turčije in Egipta: igrače, brisače, poletno obutev, vodne copate, klobuke, torbe, kopalke, pareo, senčnike, ribiške mreže in palice, plavalne deske itd.

V zadnjih letih se Lira d.o.o. uveljavlja na tržišču tudi s široko ponudbo novodobnih izdelkov lastne znamke itStime ACTION, kot so hoverboard rolke, električne rolke in električni skiroji, led rolke in atraktivni skiroji za otroke.

Za znane kupce tržimo tudi novoletne artikle kot so umetne jelke, raznovrstne okraske, lučke in keramične izdelke.

Poleg prodaje v Sloveniji in EU izvažamo v vse države bivše Jugoslavije in Albanijo.

Vas zanima več?